Hajhosszabítás

Kezdőlap / Szolgáltatások / Hajhosszabítás

Akár már

3.900.-Ft-tól.

Hajfelvarrás

A hajhosszabbítás a 60-as évek Hollywoodjából ered. A filmstúdiókban többnyire a haj bevarrást alkalmazták. Hiszen ez hamar felhelyezhető volt a vendég fejére. A póthaj előzetes kiválasztása után ennél a technikánál fel kell tresszelni a póthajat. Több előre a fejméretre egyéni méretek alapján készült sorokba,majd ezeket öltjük oda a saját hajból elkészített vízszintes fonatokra. Hajbarát, hiszen csak a saját fonathoz rögzítjük cérnával. Általában 3-4 sor kerül fel. Egy szép hatású hajhosszabbításhoz jó ha 15 dkg hajat vásárol a vendég. Hordható 3 hónapig.

Csomózás, Microcsomózás

A hajcsomózást igazából csak a csomók méretei különböztetik meg. Én a Microcsomózást ajánlom a vendégeimnek. Ennél az eredmény sokkal természetesebb esést kölcsönöz a hajnak a póthajjal együtt,könnyebben kiszárítható, kezelhető. Itt a tincseket egyesével fonom oda (tehát nem rácsomózom) a saját hajból leválasztott tincsre, gumis cérnával. Így nem éri káros vegyi anyag a hajat! Átlagban 120-150 tincs kerül fel a fejre,de fej mérettől és haj sűrüségétől ez változhat. Én legtöbbször ezt alkalmazom vendégeim kérésére hiszen, a leghajbarátabb módszer! Hordhatóság itt is 3 hónap.

Hőillesztés

Az előre keratinozott feltincsezett póthajat, a saját hajból leválasztott tincshez illesztjük. Ez egy speciális teflon bevonattal ellátott hőillesztő géppel történik. Napjainkban ez a legelterjedtebb módszer. Hosszú távon viszont nem hajkímélő! Studionk kérésre elvégzi ezt a technikát, de nem ajánlja! Horhatóság 1,5-2 hónap.

Képek, info a facebook oldalon!